Tungt metall!

Nei det er ikke snakk om at metallet er tungt.  Men snarere Heavy Metal.

Vi satt og diskuterte litt her om dagen på hvorfor det heter det, eller oversatt da tungt metall. Vi gjorde litt research og det vi fant var følgende oppskrift.

Ta blues og rock, bland disse og få blues rock. Bland dette med litt 60-talls farger og en skvett tidlig 70-talls stil, videreutvikle dette litt og ut faller The Rolling Stones, Deep Purple og ikke minst Led Zeppelin. Så lar du dette ligge og vokse i ca. 10 år og vips så har du Iron Maiden, Motörhead, Judas Priest og Diamond Head. Så rører du dette godt sammen før du setter det til heving i mørket i nye 10 år og da, når du slår på lyset igjen, vil du se stavelsen NIRVANA. Så slår du av lyset igjen og skyver blandingen helt bakerst i kottet og tar den ikke frem igjen før du er koblet til internett på begynnelsen av 2000 tallet.

Gratulerer du har nå fremstilt heavy metal!

Om dere syns dette ble litt for ”heavy” kan jeg trygt fortelle dere at dette er absolutt ikke måten heavy metal kom til på. Men det er uansett morsom skildring av historien til den musikk sjangeren.

Så som dere sikkert skjønner av følgende research resultat så holdt vi ikke fokuset lenge der vi skulle. Ble alt for fort mimring av gamle hiter og opplevelser.

Til slutt satt vi vel egentlig og bare hørte gjennom masse god musikk når vi egentlig skulle øve på vår egen musikk.

Jaja, sånn kan det gå og sånn gikk det jo og.

Men jeg skal uansett prøve og komme til bunns i den saken en eller annen gang.